MamiFeres

4 mares

4 instructores de porteig

4 lleidatanes d’arrels diverses

4 persones inquietes i emprenedores

4 somiadores plenes d’il·lusió

4 dones han unit les seves forces, energies i inquietuds en un projecte innovador a Lleida… MamiFeres.

 

MamiFeres és un espai on trobaràs productes relacionats íntimament amb la criança i la maternitat conscient i respectuosa.

 

Els articles i productes que s’ofereixen estan agrupats en tres blocs: porteig, lactància i altres tresors.

 

Porteig és el nexe d’unió de les 4 MamiFeres; és on aboquem tot el nostre potencial sobre aquesta pràctica ancestral. La nostra formació rebuda per la “Escuela Llévame Cerca”, acredita els nostres coneixements com a Instructores de Porteig. De la necessitat de compartir amb altres persones que mostressin inquietud i interès pel porteig, allò que vam aprendre i experimentar durant aquesta formació,  neix definitivament MamiFeres. En aquest apartat trobareu diversitat de productes: venda de portanadons, assessories individuals, assessories grupals, tupper-porteig...

 

Lactància és un espai en construcció al que aviat volem acabar de donar-li la forma adient

 

Altres tresors recull productes fets a mà, elaborats per artesans que coneixem directament. Apostem per productes de proximitat, fets amb dedicació, estima i passió. (Exemples d’aquests articles són joguines de fusta, cosmètica natural...)

 

MamiFeres esdevé com una botiga on-line en la qual s’uniran aquest tres blocs, donant especial rellevància al porteig. Caminarà i creixerà amb constant renovació, mantenint la seva essència i el seu carisma personal.

 

Cadascuna de les 4 aporta i enriqueix MamiFeres de manera única i especial.