Qui som?

VANESA

Em dic Vanesa, sóc mare de dos nens, l’Axel i en Roy. A la vegada, sóc Educadora Social i Psicopedagoga. Vaig vincular-me i formar-me intensament en l’àmbit de la Cooperació Internacional a nivell de voluntària. Amb la decisió de ser mare tot el meu món professional i de voluntariat va sofrir un gran trasbals, i van començar a néixer en mi noves motivacions, interessos i passions. Vaig devorar llibres sobre maternitat respectuosa i conscient, sobre part a casa, lactància… I vaig fer recerca de tot allò que instintivament m’identificava com a mare. En l’aventura de veure créixer al meu primer fill i d’experimentar la meva evolució com a dona que és mare, em vaig rodejar d’una gran tribu de famílies de la meva ciutat i rodalies, amb les quals compartíem espais, temps, dubtes i angoixes, i pel meu tarannà vaig començar a acompanyar de forma tant natural com puntual a mares en els seus dubtes sobre allò que jo ja havia viscut o estava vivint sobre lactància, criança i en algun cas porteig. Vaig decidir que volia saber més, que volia professionalitzar-me i continuar acompanyant a tots aquells que s’apropessin a mi. D’aquí va sorgir la idea de fer-me Assesora de lactància, i poder oferir una atenció més professional i acurada, tot i que els autèntics coneixements els he adquirit donant pit, primerament a l’Axel i ara, fent tàndem amb els dos. Al mateix temps, una mare d’aquesta tribu que m’acompanyava en la criança, i que ara forma part de MamiFeres, la Marta, em va motivar i enganxar en l’idea de fer un curs a Barcelona com a Instructora de Porteig. M’encantava el repte perquè sabia que volia saber més i ho necessitava, quelcom dins meu em deia que en mi hi havia molt que oferir en aquesta pràctica, però realment fins al naixement del meu segon fill no experimentaria de forma real. Quan va acabar el primer curs d’Instructora de Porteig, de seguit vaig saber que allò que havia après no podia ser sol per mi, que calia estendre-ho i que arribés a molta més gent. I d’una proposta esbojarrada a la Marta, poc després a l’Esther, i aquesta no va poder evitar fer-li a l’Eva va néixer MamiFeres. I ara sóc i visc això, ser mare, ser una mare MamiFera.


 

ESTHER

Em dic Esther sóc d’Agramunt però  des de fa més de 15 anys visc a Lleida, sóc mare de la Lluna i de L’Hug, i és en aquest moment on comença per a mi l’aventura de la criança i el descobriment del porteig! La Lluna em va ensenyar que no li agradava fer passeig amb el cotxet, i juntes vam buscar noves maneres de passejar, aquí va aparèixer el fular! Vaig portejar molt amb la Lluna perquè em va enganxar des del primer moment! Tant… que em vaig voler instruir com assessora de porteig. Així doncs, em declaro una  enamorada dels portanadons.

M’encanta pensar que un altre món és possible, i crec que el porteig m’ajudat a ser i estar més present amb els meus petits… Mamiferes em dóna la oportunitat de poder repartir aquests coneixements i aprendre’n de nous.