Qui som?

VANESA

Em dic Vanesa, sóc mare de dos nens, l’Axel i en Roy. A la vegada, sóc Educadora Social i Psicopedagoga. Vaig vincular-me i formar-me intensament en l’àmbit de la Cooperació Internacional a nivell de voluntària. Amb la decisió de ser mare tot el meu món professional i de voluntariat va sofrir un gran trasbals, i van començar a néixer en mi noves motivacions, interessos i passions. Vaig devorar llibres sobre maternitat respectuosa i conscient, sobre part a casa, lactància... I vaig fer recerca de tot allò que instintivament m’identificava com a mare. En l’aventura de veure créixer al meu primer fill i d’experimentar la meva evolució com a dona que és mare, em vaig rodejar d’una gran tribu de famílies de la meva ciutat i rodalies, amb les quals compartíem espais, temps, dubtes i angoixes, i pel meu tarannà vaig començar a acompanyar de forma tant natural com puntual a mares en els seus dubtes sobre allò que jo ja havia viscut o estava vivint sobre lactància, criança i en algun cas porteig. Vaig decidir que volia saber més, que volia professionalitzar-me i continuar acompanyant a tots aquells que s’apropessin a mi. D’aquí va sorgir la idea de fer-me Assesora de lactància, i poder oferir una atenció més professional i acurada, tot i que els autèntics coneixements els he adquirit donant pit, primerament a l’Axel i ara, fent tàndem amb els dos. Al mateix temps, una mare d’aquesta tribu que m’acompanyava en la criança, i que ara forma part de MamiFeres, la Marta, em va motivar i enganxar en l’idea de fer un curs a Barcelona com a Instructora de Porteig. M’encantava el repte perquè sabia que volia saber més i ho necessitava, quelcom dins meu em deia que en mi hi havia molt que oferir en aquesta pràctica, però realment fins al naixement del meu segon fill no experimentaria de forma real. Quan va acabar el primer curs d’Instructora de Porteig, de seguit vaig saber que allò que havia après no podia ser sol per mi, que calia estendre-ho i que arribés a molta més gent. I d’una proposta esbojarrada a la Marta, poc després a l’Esther, i aquesta no va poder evitar fer-li a l’Eva va néixer MamiFeres. I ara sóc i visc això, ser mare, ser una mare MamiFera.

Marta

Jo sóc la Marta, mare del Jan i de l’Olivier, m’he traslladat molts cops a la meva vida, aquest últim hem anat a petar a Lleida, m’encanta la tribu que he fet aquí, encara que no aguanto la boira. Podria dir que sóc bibliotecària, ja que és la meva professió, però tant la vida com la maternitat m’han portat per molts camins i a descobrir nous interessos.  Un d’ells és el porteig, em va cridar l’atenció des del primer moment de saber que estava embarassada.

Vaig començar a informar-me i a comprar els meus primers portanadons. Amb el Jan, el porteig va ser molt intensiu, primer amb fular elàstic i després, als 6 mesos, vaig descobrir el fular teixit, i allà ja si que em vaig perdre totalment per aquest món;  els nusos em fascinaven i ho continuen fent, els teixits que sempre m’han enamorat i  ara m’acompanyen per envoltar als meus fills, em vaig quedar prendada i necessitava saber-ne més. D’aquí, i del fet que tothom al meu voltant em demanava ajuda amb el porteig, va néixer l’idea de fer el curs d’assessora.

L’Olivier va arribar quan MamiFeres ja existia, amb ell obria la porta a poder experimentar el porteig des del naixement amb molts més portanadons i coneixements que amb el Jan. Ho estem gaudint intensament, pots seguir aquest porteig diari a Instagram @mamiferes on faig el repte #365diesportejant, que poc repte és ja que per a mi és impossible no fer-ho.

La bimaternitat recent em porta a descobrir el porteig i la lactància en tàndem, mai deixem d’aprendre de la mà dels nostres fills.

ESTHER

Em dic Esther sóc d’Agramunt però  des de fa més de 15 anys visc a Lleida, sóc mare de la Lluna i de L’Hug, i és en aquest moment on comença per a mi l’aventura de la criança i el descobriment del porteig! La Lluna em va ensenyar que no li agradava fer passeig amb el cotxet, i juntes vam buscar noves maneres de passejar, aquí va aparèixer el fular! Vaig portejar molt amb la Lluna perquè em va enganxar des del primer moment! Tant... que em vaig voler instruir com assessora de porteig. Així doncs, em declaro una  enamorada dels portanadons.

M’encanta pensar que un altre món és possible, i crec que el porteig m’ajudat a ser i estar més present amb els meus petits... Mamiferes em dóna la oportunitat de poder repartir aquests coneixements i aprendre’n de nous.

EVA

Sóc l’Eva, mare de la Sara, la Íria i el Liam, educadora social de professió i instructora de porteig per vocació!

La maternitat em va fer descobrir una nova etapa de la meva vida, on el meu instint de mamífera va aparèixer!

El porteig va formar part de les nostres vides des del naixement de la Sara, i va ser encara més intens amb el naixement de la Íria. Durant la segona maternitat he portejat de manera més intensa, i el porteig m'ha permés poder donar resposta a les necessitats de les meves filles!

Amb la tercera maternintat, a punt d'arribar, no em plantejo el meu dia a dia sense portejar! Els nostres fills necessiten el nostre contacte i la nostra presència, i a través del porteig espero poder seguir oferint el millor de mi.

La maternitat m'ha permès observar el món des d'una altra perspectiva, la dels meus fills, i a través de MamiFeres espero poder oferir els meus coneixements i experiències a totes les famílies que ho necessitin.